Metode de plata

 

Idiamonds.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

 

Plata ramburs :  plata se efectueaza in momentul ridicarii,primirii coletului, de catre destinatar, de la Posta Romana sau Fan courier.

 

Plata online - EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate.

EuPlatesc.ro oferă servicii gratuite deținătorilor de card care dețin un card bancar emis în România (domestic sau internaţional). Orice deținător de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru.

Pentru efectuarea plătii vei introduce numărul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre înscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta).

Această metodă de plată permite tranzacții în RON, EUR și USD.

SC MANUCU SRL, în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului web www.idiamonds.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care, accesează site-ul web în vederea efectuării de comenzi online.

 

 

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.